Συναυλία Parov Stelar & Band


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Στεφανάκης Πέτρος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Μια λογική συγχώνευση της jazz και της house , είναι πολύ δυσκολότερη από όσο φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ ταλαντούχος, για να συνδυάσει τα απαραίτητα στοιχεία και των δύο μορφών μουσικής και ο Parov Stelar δεν φαίνεται να δυσκολεύεται καθόλου!!!

Ο Αυστριακός που τα τελευταία χρόνια έχει καταπλήξει τον κόσμο με το πάντρεμα της jazz και διαφορετικών ειδών μουσικής( nujazz , funk , rock , trip hop , pop κ.α.), θα είναι στο Ρέθυμνο στο θέατρο Ερωφίλη, μαζί με την ορχήστρα του για ένα συναρπαστικό ταξίδι μουσικής...άλλωστε το συνηθίζει!!!

Οι Parov Stelar & Band συναυλίες, σε χώρες όλου του κόσμου, τους έχουν επάξια κατατάξει στις καλύτερες ανερχόμενες μπάντες του 21 αιώνα και ένα από σημαντικότερα εγχώρια μουσικά "προϊόντα" της Αυστρίας,αφού η μουσική του απευθύνεται σε groovy clubbers , καθώς επίσης και στον ακροατή που διαλέγει την ευκολία και την άνεση της πολυθρόνας του σπιτιού του για να τον απολαύσει!

Η καρδιά της Ε tage Noir λοιπόν, αποδεικνύει,γιατί κανείς αξίζει να δοκιμάζει σε άγνωστα χωράφια και να μην βολεύεται στα δοκιμασμένα!!!!!!

Έτσι για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε μαζί με την μπάντα του, στο αναγεννησιακό φεστιβάλ της πόλης μας, σε μια συναυλία όπου το κοινό, ένα είναι σίγουρο....θα δώσει ρυθμό και κίνηση στο κάστρο!!!!!!!!

Band:

Marcus Ecklmayr - Saxophone

Stefan Hoelzl - Bass

Eva Klampfer - Vocals

Andreas Lettner - Drums

Parov Stelar-on decks & programming

info : Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου 2007

6974771078

6972402992
Διοργανωτές

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: