Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

 Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

της χώρας μας αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω την ευχαρίστησή μου που το συντριπτικό ποσοστό των υποψηφίων μαθητών των Γενικών και Τεχνικών Λυκείων του Δήμου αλλά και του Νομού Ρεθύμνης που πέτυχαν τον σκοπό τους ανταποκρινόμενοι με επιτυχία στη δύσκολη , κοπιαστική και ψυχοφθόρα διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων.

     Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες που οι κόποι τους δικαιώθηκαν , στους δασκάλους και στους γονείς τους που με αγάπη και γνώση τους συμπαραστάθηκαν και τους προσέφεραν την απαιτούμενη βοήθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

      Η σημερινή τους επιτυχία είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή τους , πρέπει όμως να συνεχίσουν με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό τους στόχο που είναι να γίνουν χρήσιμοι και δημιουργικοί άνθρωποι για τον ευατό τους και  για την Κοινωνία μας.

       Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν προσωρινά τον στόχο τους , θα ήθελα να τους εκφράσω την συμπάθεια μου και να τους διαβεβαιώσω ότι μια πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει τη ζωή μας.

       Οι επιλογές που μπορούν να διαλέξουν είναι πολλές , αρκεί να επιδείξουν ψυχραιμία , σύνεση και δύναμη και τότε είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους που έχουν επιλέξει.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: