Για την ανάπλαση της Πλατειας Μητροπολεως


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Tη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διαμόρφωση της Πλατείας Μητροπόλεως σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου για επεμβάσεις ανάπλασης σε κεντρικά σημεία της πόλης μας. 

Το έργο του οποίου η συμβατική διάρκεια είναι  12 μήνες, περιλαμβάνει: Πλακόστρωση της Πλατείας και των πέριξ δρόμων, φωτισμό, δενδροφύτευση, δημιουργία καθιστικού και τουαλετών ενώ θα χαμηλώσει το επίπεδο του αύλειου χώρου  ώστε να ενοποιηθεί λειτουργικά με τους τριγύρω δρόμους.  

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση αναμένεται ότι θα βελτιωθεί αισθητικά και λειτουργικά η περιοχή που αποτελεί νευραλγικό σημείο του Ρεθύμνου τόσο από άποψη χωροταξική όσο και από άποψη επισκεψιμότητας και   δραστηριοτήτων καθώς επίσης, θα αναδειχθεί ο Μητροπολιτικός μας Ναός και θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι λειτουργικές του ανάγκες.

Ο Δήμος Ρεθύμνου θα φροντίσει ώστε οι εργασίες να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους κατοίκους  και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: