Περιοδεία Γιάννη Δραμουντάνη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δραμουντάνης Γιάννης

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ρεθύμνου, Γιάννης Δραμουντάνης, επισκέφθηκε την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009, τα εξής χωριά Τσεσμές, Σταυρωμένος, Μαγνησία, Πρίνος, Αλφά Αλεξάνδρου Χάνι Μελιδόνι, Εξαντης, Ρουμελί.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα και επικεντρώθηκε σε τοπικά ζητήματα που απασχολούν όλες τις Ρεθεμνιώτισσες και τους Ρεθεμνιώτες. Ο Γιάννης Δραμουντάνης παρουσίασε τις θέσεις του για τον τουρισμό, την αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη όπως και για τις προοπτικές του κατασκευαστικού τομέα. Επίσης, τόνισε την επιτακτική ανάγκη κατασκευής σύγχρονου Νοσοκομείου, που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες όλων των Ρεθεμνιωτών. Παράλληλα, σημείωσε: «Στο Ρέθυμνο του 2009 είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο που να συνδέει την πόλη με τα άλλα αστικά κέντρα της Κρήτης καθώς και κάθετους οδικούς άξονες που θα συνδέσουν την πόλη με τα χωριά του νομού. Το Ρέθυμνο του 2009 είναι ανεπίτρεπτο να μην συνδέεται ακτοπλοϊκά με την ηπειρωτική Ελλάδα και ουσιαστικά να χαντακώνεται τουριστικά».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: