Πρωτοπόρος η ΕΣΕΕ στην Πιστοποίηση των δομών της κατά ISO 9001


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες, στα γραφεία της ΕΣΕΕ, εκδήλωση, στα πλαίσια της οποίας, ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), απένειμε Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008, στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον εκπαιδευτικό της βραχίονα, το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ). Η απόκτηση του ανωτέρω πιστοποιητικού αποτελεί επιβράβευση της αποτελεσματικότητας και της αρτιότητας της λειτουργίας των δύο οργανώσεων, σε όλη τους τη δομή σε πανελλαδικό επίπεδο και αναδεικνύει  το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών προς τα μέλη τους.

Το Πιστοποιητικό παρέλαβε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Προεδρείου της ΕΣΕΕ, ο Πρόεδρος Δημήτρης Αρμενάκης, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΛΟΤ κ. Ιωάννη Μάτσα, παριστάμενου και του  Υπεύθυνου Προβολής και Πληροφόρησης κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλου. Επίσης παρευρέθη και ο Υπεύθυνος Μελέτης και Εγκατάστασης  του Συστήματος κ. Περίκλης Αμέντας της εταιρίας Ergo Q Ε.Π.Ε.

Σε σύντομη παρέμβασή του, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, χαιρέτισε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης και την απονομή του σήματος ποιότητας στην ΕΣΕΕ και στο ΚΑΕΛΕ, ως το πρώτο, μάλιστα που απονέμεται σε τριτοβάθμια επαγγελματική οργάνωση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι, πλέον αρχίζει μία διαρκής και παράλληλη προσπάθεια των δύο φορέων να αναβαθμίζονται συνεχώς και να ανταποκρίνονται διαχρονικά στα επίπεδα ποιότητας που επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες στην αγορά, ο ρόλος του εμπορίου στην ελληνική οικονομία και κοινωνία και οι απαιτήσεις των μελών των οργάνων εκπροσώπησης του ελληνικού εμπορίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Προεδρείου και Διευθυντικά Στελέχη της Συνομοσπονδίας, καθώς επίσης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: