ΗΣΑΠ: τριτοκοσμικές συνθήκες για τους επιβάτες


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα της Ζωής

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Καθημερινά πυκνώνουν οι καταγγελίες των επιβατών προς την Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. για την απαράδεκτη κατάσταση με τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ.

Εδώ και μήνες, οι επιβάτες καλούνται να δείξουν κατανόηση για την αραίωση των δρομολογίων και τις καθυστερήσεις των διαδρομών. Με την έναρξη όμως της ενεργού περιόδου και την επιστροφή όλων στις εργασίες τους η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο! Αραίωση δρομολογίων, μείωση των βαγονιών κάθε συρμού, καθυστέρηση στην διαδρομή, στερούν κάθε δυνατότητα προγραμματισμού του χρόνου για την μετάβαση από το σπίτι στην εργασία και το αντίθετο. Οι επιβάτες ενώ έχουν πληρώσει μηνιαία κάρτα, αναγκάζονται είτε να υπόκεινται την απίστευτη ταλαιπωρία και να πηγαίνουν με καθυστέρηση στην εργασία τους, είτε να χρησιμοποιούν ταξί ή Ι.Χ. 

Επιπλέον προκύπτει και θέμα υγείας, καθώς ενώ το αρμόδιο υπουργείο καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τους κλειστούς χώρους και τον συνωστισμό, ο ΗΣΑΠ αναγκάζει τους επιβάτες να είναι κυριολεκτικά σαν σε… κονσέρβα!

Επιβάλλεται να ληφθούν άμεσα μέτρα με πύκνωση δρομολογίων τις ώρες αιχμής.

Οι αγανακτισμένοι επιβάτες ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια τις ώρες αιχμής. Σημειώνουν μάλιστα ότι εκτός από την ταλαιπωρία, την καθυστέρηση προσέλευσης στις εργασίες τους και την οικονομική επιβάρυνση, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο προσβολής τους από την γρίπη, λόγω του μεγάλου συνωστισμού.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: