Ικανοποίηση της ΕΣΕΕ για την Απόφαση να Ανασταλούν οι Απεργιακές Κινητοποιήσεις στο Λιμάνι του Πειραιά


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η ΕΣΕΕ εκφράζει την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την αναστολή των κινητοποιήσεων και την επαναλειτουργία του λιμανιού του Πειραιά ύστερα από 18 ημέρες απεργίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το εμπόριο επέλεξε την συμμετοχή του στο διάλογο, σχετικά με το ζήτημα της Σύμβασης Παραχώρησης και όχι τα ένδικα μέσα.

Υπολογίζεται ότι, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μέρες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, να επανέλθει το λιμάνι στους κανονικούς του ρυθμούς και να παραδοθούν τα εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονται στο ΣΕΜΠΟ στους παραλήπτες τους. Σαφώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, που υπολογίζεται σε δυο με τρεις εβδομάδες, για να «επαναπατριστούν» τα εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Η ΕΣΕΕ ελπίζει στο διάστημα των 15 ημερών που θα διαρκέσει ο διάλογος, να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα, ώστε να μην επαναληφθούν στο εγγύς μέλλον οι δυσμενείς επιπτώσεις που θα είναι ιδιαίτερα επώδυνες στην εύρυθμη λειτουργία και στον εφοδιασμό της Αγοράς, ιδιαίτερα εν μέσω αρνητικής οικονομικής συγκυρίας και ενόψει της εορταστικής αγοράς.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: