Τηλεοπτική παραγωγή του Τ/Σ Σκαϊ «Ι LOVE GR»


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

To Ρέθυμνο συμμετέχει στην πρωτότυπη, σπονδυλωτή, τηλεοπτική παραγωγή του Τ/Σ Σκαϊ «Ι LOVE GR» που θα αναδείξει, με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, την ομορφότερη περιοχή της χώρας μας! Η συγκεκριμένη εκπομπή που θα μεταδοθεί ζωντανά το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009, στις 7 το βράδυ, στόχο έχει να μας ταξιδέψει σε γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές της χώρας μας και να μας αποκαλύψει τις ομορφιές της και τους μοναδικούς ανθρώπους της. Κάθε εκπομπή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές μας  επιλογές και  τα αγαπημένα μέρη που ψηφίζουμε. Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, η «I LOVE GR”, θα αναδείξει τον πιο αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων. Στο Στούντιο του Σταθμού θα φιλοξενηθεί αντιπροσωπεία 30 περίπου πολιτών για να ανασύρουν τις νοσταλγικές αναμνήσεις όσων έχουν επισκεφθεί το Ρέθυμνο και να γνωρίσουν οι τηλεθεατές τον ποικιλόμορφο τόπο μας! Όσοι από μας επιθυμούμε να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Ρεθύμνου για την ανάδειξή του στον πιο αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων δεν έχουμε παρά να καταθέσουμε την ψήφο μας από τώρα και μέχρι ένα τέταρτο πριν τη λήξη της εκπομπής με τους εξής τρόπους:

1.    Από κινητό: στέλνοντας SMS στο 54660 γράφοντας Η (κενό) και 7 για Ρέθυμνο
2.    Μέσω internet: www.ilovegr.gr, www.rethymno.gr
 

Συμμετέχουμε στο διαγωνισμό εκτιμώντας πως κάθε πρωτοβουλία με δυνατότητα ευρείας απήχησης σε μεγάλο αριθμό πολιτών, που επικεντρώνεται στην προβολή και ανάδειξη της κουλτούρας, της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού κάθε πόλης της χώρας μας, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες ευγενούς ανταγωνισμού, αξίζει την υποστήριξη μας.

Ψηφίζουμε Ρέθυμνο λοιπόν, γιατί πραγματικά πιστεύουμε πως η πόλη μας αξίζει να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή των Ελλήνων για τις διακοπές τους!

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: