Ημερίδα για τη στήριξη των εξαγωγών από τον ΟΑΕΠ στη διεθνή οικονομική κρίση


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΠ, διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19:00 με θέμα:

«Στη Διεθνή Οικονομική Κρίση, ο ΟΑΕΠ στηρίζει αποτελεσματικά τις Ελληνικές Εξαγωγικές Επιχειρήσεις».

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής του ΟΑΕΠ, Δρ. Κλέαρχος Ευστρατόγλου, και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κατάρτισης Συμβολαίων & Υποστήριξης Πελατών του ίδιου Οργανισμού κ. Αριστείδης Κρεββατάς.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) είναι αυτόνομος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Οικονομίας και ασφαλίζει, έναντι εμπορικών και πολιτικών κινδύνων μη πληρωμής, τις εξαγωγικές πιστώσεις που παρέχουν οι Έλληνες εξαγωγείς σε πελάτες του εξωτερικού για την πώληση προϊόντων, υπηρεσιών, ή ακόμα κατασκευής τεχνικών έργων. Ασφαλίζει επίσης, έναντι πολιτικών κινδύνων, τις επενδύσεις που πραγματοποιούν Έλληνες επιχειρηματίες στο εξωτερικό.

Η σημερινή συγκυρία στο διεθνές εμπόριο καθιστά την αύξηση της "εξωστρέφειας" δύσκολη υπόθεση, αφού επικρατεί σκληρός ανταγωνισμός όσον αφορά στις παρεχόμενες πιστωτικές διευκολύνσεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι μη πληρωμής, λόγω της οικονομικής και πολιτικής αστάθειας που επικρατεί.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: