Καρναβαλικες Εκδηλωσεις. Αγαπημένες καντάδες, στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Με τις γνωστές και αγαπημένες καντάδες, στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, συνεχίζονται αύριο οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Μια ιδέα που ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν και μετουσιώθηκε σε μία πιο επιτυχημένες δράσεις του Καρναβαλιού.

Έτσι, αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα οι Κανταδόροι θα συναντηθούν στην Πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη για να ξεκινήσουν το μελωδικό τους σεργιάνισμα ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρκαδίου-Παλαιολόγου-Τίτου Πετυχάκη (Πλάτανος)-Εθνικής Αντιστάσεως και  να καταλήξουν στο Δημαρχείο.

 Σε τούτη το μουσικό ταξίδι, οι «Φωνές του Νότου» που θα ηγηθούν της συντροφιάς των κανταδόρων θα ενώσουν τη φωνή τους με της φωνή όλων όσοι θα συμμετάσχουν σ αυτό τη νοσταλγική περιπλάνηση.

Η μουσική πομπή θα τερματίσει στο Δημαρχείο όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης ¨Τέχνης Πετάγματα» που απολαμβάνουμε εδώ και λίγες μέρες εξωτερικά και στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Υπενθυμίζεται πως η Έκθεση φιλοξενεί έργα 31 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Επιμελήτρια και συντονίστρια της Έκθεσης είναι η Ζωγράφος και Χρυσούλα Σκεπετζή.  

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: