Αλκοόλ, Τροχαία Ατυχήματα και Νέοι


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ρεθύμνου στο Εθνικό Δίκτυο Δήμων Προαγωγής Υγείας, η Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου προωθεί, σε συνεργασία με το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Β/θμιας Εκπαίδευσης και Σχολεία του Νομού μας, ένα σύνολο δράσεων που επικεντρώνονται στη θεματική: «Αλκοόλ, Τροχαία Ατυχήματα και Νέοι».

Μία από αυτές στις δράσεις είναι και η διανομή πληροφοριακού υλικού από μαθητές του Γυμνασίου που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής προκειμένου τα ίδια τα παιδιά να αναλάβουν το σημαντικό έργο της ευαισθητοποίησης αλλά και της ενημέρωσης των συμμαθητών τους και όλων των δημοτών πάνω στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010, σε κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες μαθητών από το 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, θα διανείμουν κατά το χρονικό διάστημα 12.15μ.μ. -13.30 το μεσημέρι, ενημερωτικό υλικό, προσαρμοσμένο στον τρόπο που αντιλαμβάνεται και που προσεγγίζει η νεολαία μας το επίμαχο θέμα του αλκοόλ.

Έτσι, αύριο, η πρώτη ομάδα μαθητών θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο, η δεύτερη έξω από το 1ο Ενιαίο Λύκειο στη Μοάτσου και μία τρίτη ομάδα παιδιών θα διανείμουν υλικό επί της Λεωφόρου Κουντουριώτη μεταξύ του 2ου Δ.Σ και του 3ου Λυκείου.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη δράση την οποία, εκτός από τους συνεργαζόμενους φορείς, υποστηρίζουν οι ίδιοι οι έφηβοι γι αυτό και αξίζει την επιβράβευση μέσω της ενεργής συμμετοχής όλων μας.   

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: