Το miniEURO 2013 ?είναι on air!


Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

 Το miniEURO GREECE 2013 που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου είναι η σημαντικότερη διοργάνωση της EMF (Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball), η οποία για πρώτη φορά διοργανώνεται σε μια πόλη που δεν αποτελεί πρωτεύουσα χώρας.

Αυτό φανερώνει ξεκάθαρα και τη λογική των ανρθώπων που πάσχισαν για να φέρουν στη χώρα μας το λαμπερό θεσμό και αυτή δεν είναι άλλη από την τουριστική προοπτική που προσδίδει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση μία πόλη όπως το Ρέθυμνο. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις στο παρελθόν, διαφ΄ροων στελεχών τόσο της EMF, όσο και των Ελλήνων εκπροσώπων κάνουν αναφορά σε αυτό το στοιχείο.

24 χώρες θα βρεθούν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου, προκειμένου να διεκδικήσουν το τρόπαιο, σε μια πραγματική πολιτιστική γιορτή, όπου όλες οι ομάδες θα γιορτάσουν τον βασιλιά των σπορ στην πιο συνηθισμένη και καθημερινή μορφή του: το Minifootball ή αλλιώς το 5x5, 6x6 και 7x7!

Ξεκίνησε η τηλεοπτική προβολή

 Το σημαντικότερο νέο αυτής της βδομάδας είναι και η επίσημη εκκίνηση της τηλεοπτικής προώθησης του προγράμματος του miniEURO σε όλα τα Ευρωπαϊκά δίκτυα. To promo video της διοργάνωσης αποκαλύφθηκε πλέον και το παρουσιάζουμε και σε εσάς!

Απολαύστε το παρακάτω:

http://youtu.be/ZeXgwR5fzfk

 Και η ΕΠΟ μέσω της ΠΕΠΣ Σάλας στην διοργάνωση

Η διοργάνωση τελεί υπο την αιγίδα όλων των κομβικών φορέων, ανάμεσά τους και της ΠΕΠΣ Σάλας, που αποτελεί στην χώρα μας την Ένωση που είναι υπεύθυνη για το futsal και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μικρότερων διαστάσεων.

Νέα δυνατά ονόματα στο προσκήνιο

Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν κόσμημα για την Ελλάδα και σπάνια ...μας επισκέπτονται! Αν θέλουμε λοιπόν να είμαστε ακριβοδίκαιοι και να «αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» θα πρέπει να κάνουμε μία ξεχωριστή αναφορά στις εταιρίες που επενδύουν χορηγικά και που συνεισφέρουν στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η PUMA ήταν γνωστή εξαρχής ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς και ίσως η 1η που ανακοινώθηκε από την διοργάνωση από τον Ιούνιο κιόλας.


Πιστή στις αξίες της παγκοσμίως και ακόλουθος όλων των μεγάλων ποδοσφαιρικών ραντεβού, έτσι και στη χώρα μας δεν θα μπορούσε να λείπει από το miniEURO 2013. Το νέο όνομα όμως που προστέθηκε αυτή τη φορά είναι η OB – Orphee Beinoglou, από τις πιο μεγάλες ελληνικές εταιρίες στον χώρο των μεταφορών και των logistics με πλούσια δραστηριότητα και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες - βαλκανικές και όχι μόνο.

Για την OB η ενέργεια αυτή αποτελεί αιχμή του δόρατος της φετινής  της διαφημιστικής της καμπάνιας και παράλληλα μία εντελώς πρωτοποριακή κίνηση που δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:
Θέσεις & Απόψεις
Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ποιά είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα για το καλοκαίρι?
Θαλάσσια σπορ
Beach Volley
Ποδήλατο
Κολύμπι
Ποδόσφαιρο 5χ5
Τρέξιμο
¶λλη

Δείτε αποτελέσματα

Τελικές Βαθμολογίες Κατηγοριών Ποδοδσφαίρου 2006-2007


Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: