Η Αν. Υπουργός Ε. Κουντουρά υποδέχτηκε και συνεχάρη τον Παναθλητικό Ομιλο Κωφών


Κατηγορία: Αθλητισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
  ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ ΚΩΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.


Η  αν. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της την ποδοσφαιρική ομάδα του  Παναθλητικού Ομίλου Κωφών η οποία κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  κωφών.   
Η Έλενα Κουντουρά συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν την αν. Υπουργό για την έως τώρα ουσιαστική στήριξή της, ενώ  της δώρισαν τη φανέλα της ομάδος.
Μετά το τέλος της συνάντησης η Έλενα Κουντουρά  δήλωσε τα εξής :
«Αυτή η διπλή επιτυχία, δεύτερη χρονιά πρωταθλητές, είναι ένα μεγάλο δώρο που μας έκαναν. Ήμασταν και είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, οι επιτυχίες των παιδιών  μας κάνουν πολύ υπερήφανους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα τους,  ιδιαίτερα όταν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο και φέρνουν τέτοιες επιτυχίες που προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς. Θα είμαστε και την επόμενη χρονιά κοντά τους  ακόμη πιο δυναμικά.  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».
Ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών Κων/νος Γαργάλης ανέφερε   τα εξής :
« Η διοργάνωση αυτή, το Champions League κωφών, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατακτήσαμε για δεύτερη φορά, όμως δεν έχει προβληθεί  στην Ελλάδα . Αυτή τη χρονιά υπήρχαν αρκετά αγωνιστικά και περισσότερο οικονομικά προβλήματα όμως τα ξεπεράσαμε χάριν της βοήθειας  της κας Κουντουρά. Χωρίς τη στήριξή της αμφιβάλω αν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε πολύ περισσότερο δε,  να κατακτήσουμε το Champions League . Η στήριξη αυτή μας έδωσε την υποχρέωση ουσιαστικά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και για του χρόνου.  Ευχαριστούμε πολύ».  

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:
Θέσεις & Απόψεις
Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ποιά είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα για το καλοκαίρι?
Θαλάσσια σπορ
Beach Volley
Ποδήλατο
Κολύμπι
Ποδόσφαιρο 5χ5
Τρέξιμο
¶λλη

Δείτε αποτελέσματα

Τελικές Βαθμολογίες Κατηγοριών Ποδοδσφαίρου 2006-2007


Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: